Bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur. 06-33048386

Wij stimuleren het sterk dat restaurants zelf hun marketingactiviteiten plannen. Op deze pagina kun je de marketingkalender e contentplanning voor restaurants downloaden. De handige planning die jij vast en zeker het hele jaar gaat gebruiken.

Een marketingkalender is de planning voor al jouw marketingactiviteiten. Door het jaar heen gebeurt er veel waar je als restaurant op kunt inspelen. Door dit in een kalender te zetten, krijg je een overzicht van alle onderwerpen en kun je bepalen waar je wel of geen aandacht aan wilt besteden.

Wat kun je verwachten van deze kalender

  • Een overzicht van alle vakanties in 2018,
  • Een overzicht van de culinaire periodes,  zoals bijvoorbeeld het aspergeseizoen;
  • Algemene en culinaire themadagen, zoals bijvoorbeeld nationale ouderendag en internationale hamburgerdag;
  • Je kunt lokale evenementen en gebeurtenissen toevoegen;
  • Je kunt direct jouw contentplanning maken aan de hand van de marketingkalender.

De onderwerpen zijn feestdagen, vakanties, themadagen, landelijke of speciale gebeurtenissen door het jaar heen. Je kunt deze kalender zelf aanvullen met evenementen, tradities, lokale gebeurtenissen uit de omgeving van jouw restaurant. Bekijk zelf welke onderwerpen wel of niet voor jouw restaurant van toepassing zijn.

Succes ermee! Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Indien er onderwerpen ontbreken op de kalender die er zeker op thuis horen of als er iets niet klopt laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@restaurantsupport.nl. Alvast bedankt.