Bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur. 06-33048386

Wat leuk dat je bij ons op de webite bent gekomen. Wellicht heb je al een website van RestaurantSupport gezien en ben je benieuwd naar wat wij allemaal nog meer doen.

RestaurantSupport ondersteunt in de totale marketing van restaurants en werkt continue mee om jouw marketing draaiende te houden en daar mooie resultaten uit te behalen. Een website alleen is vaak niet voldoende. Maar onderdeel van een groter geheel: jouw marketingplan.

Je moet zorgen dat de website goed onderhouden wordt. Dat daar regelmatig nieuwe content op geplaatst wordt en dat deze up-to-date wordt gehouden. Tevens wil je ook dat jouw website mee gaat met de seizoenen van het jaar.

Wil je geen ondersteuning in de marketing en ben je misschien alleen op zoek naar een nieuwe website? Dat is ook mogelijk. Bekijk hier een aantal voorbeelden van websites die door RestaurantSupport gemaakt zijn.

Bavette-homepage-website-RestaurantSupport

RestaurantBavette's

website
Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. Dit vlees staat uiteraard op de menukaart en wordt geserveerd middels een meat market. Bavette beschikt ook over een winkel, een wijnbar en een cateringservice.

We hebben ervoor gekozen om op alle pagina’s grote foto’s te gebruiken die een mooie sfeerimpressie geven van het geheel. De menukaart pagina is naast de homepage de 2e pagina die het meest bezocht wordt. Wij Nederlanders zijn immers benieuwd naar de gerechten en de prijs. Zorg er dus altijd voor dat je menukaart uitgeschreven is en niet geopend hoeft te worden via een Pdf-bestand. Maak het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk.


 

Baker'sDough

website
Baker’s Dough is de eerste cookie dough bar in Nederland. Een concept dat zo razend populair is dat er dagelijks rijen voor de deur staan voor deze lekkernij.

De website wordt dagelijks veel bezocht door mensen die het verhaal achter Baker’s Dough willen weten, de menukaart willen bekijken en hier deel van willen uitmaken. De social-media wordt ingeladen in de website om volgers meer bij het geheel te betrekken. Ook in de media wordt er veel over Baker’s Dough geschreven. Het is goed om dat aan de bezoeker te laten zien.